پارتیشن شیشه ای

4.7/5 - (3 امتیاز)

به دیوارهای جداکننده از جنس شیشه، پارتیشن شیشه ای گفته می شود که برای جداسازی فضا در مکان های مختلف کاربرد دارد. این روزها بهبود عملکرد افراد در کار و در هر شرایطی بسیار حائز اهمیت است و در این راستا از روش های بسیاری استفاده می شود. یکی از این شیوه ها تفکیک سازی فضای کاری با کمک پارتیشن های شیشه ای است. بدین شکل فرد در فضایی شخصی اما با نور کافی و دیزاینی مدرن بهترین عملکرد را از خود نشان می دهد. البته تنها کاربرد این پارتیشن ها در ساختمان های اداری نیست. زیرا دیوارهای شیشه ای مدل های مختلف و بسیاری دارند و از آن ها در مکان های گوناگونی می توان استفاده کرد. زیرا با استفاده از این پارتیشن ها از مزایای چشمگیری بهره مند می شوید. کافی است ابتدا به خوبی با این دسته از پارتیشن ها، مزایا، معایب، انواع و کاربرد آن ها آشنا شوید، سپس از بهترین مرکز آن را بخرید.

با پارتیشن شیشه ای آشنا شوید!

با پارتیشن شیشه ای آشنا شوید!
پارتیشن های شیشه ای به صورت کلی نوع جداکننده شبیه به دیوار محسوب می شوند.

پارتیشن یا پانل پارتیشن های شیشه ای نوعی دیوار از جنس شیشه هستند. این دیوارها تحمل هیچ باری جز وزن و بار خود را ندارند و از آن ها تنها به عنوان دیوارهای جداساز استفاده می شود. معمولا از این دیوارها برای تفکیک فضاهای مختلف استفاده می شود که بهترین جایگزین برای دیوارهای آجری، ام دی اف وغیره هستند.

محبوب ترین مدل های آن ها پارتیشن های اداری هستند که در ادارات برای بهبود عملکرد و بازدهی کارمندان بسیار کاربرد دارند. جالب است بدانید این پارتیشن ها با استفاده از انواع شیشه تولید می شوند. به طوری که از جمله شیشه ها مورد استفاده برای تولید پارتیشن های شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شفاف؛
  • مات؛
  • طرح دار؛
  • تک جداره؛
  • دوجداره؛
  • رنگی؛
  • آینه کاری؛
  • کرکره ای.

به همین دلیل این دسته از پارتیشن ها از نظر جنس و متریال تشکیل دهنده تنوع زیادی دارند. البته از جهات دیگر نیز می توان آن ها را به انواع مختلفی تقسیم بندی کرد که در ادامه به صورت جزئی تر به آن ها می پردازیم.

انواع مختلف پارتیشن های شیشه ای

انواع مختلف پارتیشن های شیشه ای
پارتیشن های شیشه ای انواع مختلفی دارند و از جنس های مختلف شیشه تهیه می شوند.

پارتیشن های شیشه های به طور کلی ممکن است از تعداد جداره های مختلف، با فریم های گوناگون در رنگ ها و طرح های متفاوت به صورت ثابت یا متحرک تولید شوند. به همین دلیل می توان انواع پارتیشن شیشه ای اداری را به دسته های زیر تقسیم کرد:

انواع دیوار شیشه ای از نظر ثبات

پارتیشن های شیشه ای از نظر ثبات به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم می شوند. مدل های ثابت به گونه ای هستند که تنها یک بار در یک فضا نصب می شوند و امکان حرکت یا تغییر مکان آن ها وجود ندارد. در حالی که دیوارهای شیشه ای متحرک ریل هایی در کف و سقف دارند و با کمک آن ها باز و بسته می شوند. ضمن اینکه امکان جا به جایی آن ها از مکانی به مکان دیگر وجود دارد.

انواع پارتیشن های شیشه ای از نظر فریم

برخی از پارتیشن ها با فریم تولید و عرضه می شوند و بعضی دیگر بدون فریم. مدل هایی که در آن ها فریم به کار رفته است با عنوان فریم دار و مدل های بدون فریم با نام فریم لس شناخته می شوند. فریم لس ها هیچ فریم و قابی ندارند.

به همین دلیل ظاهر آن ها شفاف و یکدست است. ضمن اینکه فریم لس ها بسیار آسان نصب می شوند و قیمت مناسبی دارند. برخلاف تصور بسیاری از افراد این دسته از پارتیشن ها به هیچ عنوان شکننده نیستند و برعکس مقاومت زیادی دارند. زیرا برای تولید آن ها از یراق آلات و شیشه های مقاوم و در عین حال زیبا استفاده می شود.

اما مدل های فریم دار دارای فریم هایی با متریال های مختلف هستند. به طوری که شما می توانید فریم آن ها را با دیگر اجزای فضا ست کنید. اگرچه برخی تصور می کنند فریم دارها به اندازه فریم لس ها زیبا نیستند اما فریم به این مدل از پارتیشن شیشه ای ظاهری منحصر به فرد می دهد.

انواع پارتیشن ها از نظر تعداد جداره

دیوارهای شیشه ای از نظر تعداد جداره دارای دو نوع تک جداره و دوجداره هستند. مدل های تک جدارا شیشه هایی سکوریت هستند که ضخامت آن ها 8 تا 10 میلی متر است. این مدل مقاومت بالایی در برابر شکستن دارد و در عین حال از عبور صدا جلوگیری می کند.

مدل های دوجداره با استفاده از شیشه های دوجداره ساخته می شوند. دوجداره ها نه تنها عایق صدا بلکه عایق حشرات، گرد و غبار و حرارت نیز هستند. البته نسبتا وزن زیاد و قیمت بالایی دارند.

انواع دیگر پارتیشن اداری شیشه ای

علاوه بر موارد ذکر شده، پارتیشن های شیشه ای انواع دیگری نیز دارند که عبارت هستند از:

  • هوشمند؛
  • ریلی؛
  • رنگی؛
  • طرح دار؛
  • وغیره.

برای دستیابی به بیشترین تنوع و خرید باکیفیت ترین پارتیشن های شیشه ای می توانید همین الان برای ثبت سفارش در تابان گلس اقدام کنید.

مزایای استفاده از پارتیشن های شیشه ای

مزایای استفاده از پارتیشن های شیشه ای
کاهش هزینه در تکفیک فضا یکی از کاربردی ترین مزایای پارتیشن های شیشه ای می باشد.

مهم ترین مزیت پارتیشن هایی که از جنس شیشه هستند، این است که برخلاف دیگر دیوارهای جداکننده به خوبی نور را از خود عبور می دهند. ضمن اینکه بهبود حداکثری عملکرد کارمندان را در ادارات به همراه دارند. اما آیا این تنها مزایای پارتیشن شیشه ای است؟

از جمله دیگر مزیت هایی که با خرید این پارتیشن ها به دست می آورید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تفکیک فضا: این پارتیشن ها امکان جداسازی فضاهای مختلف را فراهم می کنند؛
  • حفظ و احترام به حریم خصوصی: با دیوارهای شیشه ای همه کارمندان می توانند حتی در محیطی کوچک حریم خصوصی داشته باشند؛
  • نصب و نگهداری بسیار آسان: پارتیشن های از جنس شیشه بسیار سبک هستند و نصب آن ها با ابزارآلات کم و به راحتی انجام می شود؛
  • صرفه جویی در مصرف برق و انرژی: با توجه به عبور حداکثر نور از پارتیشن های شیشه ای نسبت به دیگر مدل ها، نیازی به استفاده از نور مصنوعی نیست. بدین شکل در طولانی مدت شاهد صرفه جویی در مصرف برق و انرژی خواهید بود؛
  • امکان هک انواع لوگو: روی این دیوارها امکان هک انواع لوگو متناسب با کار شما وجود دارد که باعث افزایش زیبایی پارتیشن نیز می شود؛
  • افزایش انعطاف در محیط کاری: استفاده از این دیوارها در محیط اداری موجب افزایش انعطاف فضا برای بهره وری های مختلف می شود؛
  • نظافت آسان: این دیوارها برخلاف دیوارهای آجری تنها با استفاده از دستمال میکروفایبر و مواد شیشه پاک کن تمیز می شوند؛
  • ماندگاری زیاد: اگر از پارتیشن شیشه ای به خوبی مراقبت شود، سال ها می توانید از آن ها استفاده کنید؛
  • دیزاینی مدرن در فضا: جدیدترین جداکننده ها پارتیشن های شیشه ای هستند که فضایی مدرن، شکیل و منظم را برای شما ایجاد می کنند؛
  • جلوگیری از آلودگی صوتی؛
  • مقرون به صرفه.

معایب پارتیشن از جنس شیشه

اگرچه شما با استفاده از این پارتیشن ها به صورت همزمان به مزایای بسیاری دست پیدا می کنید اما ممکن است با مشکلاتی نیز مواجه شوید. معایب دیوارهای جداکننده شیشه ای در برابر مزایای آن ها چندان به چشم نمی آید اما عبارت هستند از:

  • مقاومت و استحکام پایین؛
  • کاهش دهنده ارتباط جمعی در محل کار؛
  • عدم کاربرد به عنوان عایق حرارتی.

کاربردهای پارتیشن شیشه ای اداری

کاربردهای پارتیشن شیشه ای اداری
دیوایدرهای شیشه ای در محیط کار بسیار کارآمد می باشند.

زمانی که گفته می شود پارتیشن هایی که از جنس شیشه هستند، برای جداسازی فضا کاربرد دارند، تصور برخی از افراد این است که تنها کاربرد این دیوارها برای تفکیک فضای کاری کارمندان ادارات است. اما اینگونه نیست.

از این دیوارهای جداساز در مکان های دیگری علاوه بر ساختمان های اداری نیز استفاده می شود. از جمله کاربردهای دیگر پارتیشن های شیشه ای باید به موارد زیر اشاره کنیم:

منازل شخصی

شاید برای شما کمی عجیب به نظر برسد اما از این دیوارها در منازل شخصی می توان استفاده کرد. معمولا از پارتیشن های شیشه ای در منازلی استفاده می شود که فضای کوچک و متراژ کمی دارند. زیرا خاصیت اصلی این دیوارها این است که موجب خطای دید می شوند و فضا را از آنچه که هست، بزرگ تر نشان می دهند.

سرویس بهداشتی و حمام

بیشترین کاربرد این دسته از پارتیشن ها در منازل مربوط به سرویس بهداشتی و حمام می شود. زیرا وجود آن ها به عنوان جداکننده یا درب باعث می شود که فضا بسیار شیک به نظر برسد. البته بهترین مدل های پارتیشن شیشه ای مورد استفاده در حمام یا سرویس بهداشتی عبارت هستند از:

  • فریم دار ساخته شده از شیشه های مات، نیمه مات، سکوریت شفاف یا رنگی با پروفیل های نقره ای، سفید و طلایی و یراق آلات ضدزنگ و استیل؛
  • فریم لس با شیشه های سکوریت با ضخامت 10 میل در مدل های مات، رنگی، شفاف یا سندبلاست.

مطب پزشکان

معمولا این روزها مطب پزشکان فضای کمی دارند. به همین دلیل باید از جداسازها برای بهبود کاربری فضا استفاده شود. در این رابطه باید بدانید پارتیشن های شیشه ای نسبت به مدل های آجری وغیره گزینه مناسب تری برای مطب ها به شمار می روند.

زیرا نه تنها فضای کمتری را به خود اختصاص می دهند بلکه موجب می شوند فضا بزرگتر و دلبازتر به نظر برسد.

آشپزخانه ها

یکی دیگر از کاربردهای دیوارهای شیشه ای به آشپزخانه ها مربوط می شود. شاید تا به حال توجه نکرده اید اما بسیاری از ادارات، مراکز تجاری و مطب ها آشپزخانه ندارند. با استفاده از پارتیشن های شیشه ها ساختن یک آشپزخانه کوچک در این مکان ها امکان پذیر است. البته بهتر است پارتیشن هایی با شیشه های مات یا نیمه مات را برای ایجاد آشپزخانه انتخاب کنید.

قیمت پارتیشن های مدل شیشه ای

قیمت پارتیشن های مدل شیشه ای
قیمت پارتیشن های شیشه های بستگی به نوع شیهش، جنس و متراژ آن دارد.

یکی از متداول ترین دغدغه های افراد هنگام خرید این دیوارها این است که می خواهند از قیمت پارتیشن شیشه ای مطلع شوند. اگر شما نیز جز این دسته از افراد هستید، دقت داشته باشید که قیمت پارتیشن ها تحت تاثیر عوامل گوناگون تعیین می شود. این عوامل عبارت هستند از:

  • نوع شیشه مورد استفاده برای ساخت پارتیشن؛
  • جنس شیشه؛
  • متراژ محل اجرای پارتیشن؛
  • نحوه نصب و اجرا؛
  • نوع و جنس اتصالات مورد استفاده برای نگهداری پارتیشن؛
  • و بسیاری موارد دیگر.

نکته قابل توجه دیگر در رابطه با قیمت پارتیشن های شیشه ای این است که نسبت به دیگر پارتیشن ها به خصوص مدل آجری بسیار مقرون به صرفه هستند. ضمن اینکه اگر در مکانی اجاره ای از این دیوارهای جداساز استفاده کنید، برخلاف مدل های آجری می توانید هنگام جابه جایی آن ها را با خود به محل جدید ببری.

بهترین پارتیشن اداری شیشه را با تابان گلس داشته باشید!

بهترین پارتیشن اداری شیشه را با تابان گلس داشته باشید!
تابان گلس = عرضه کننده انواع شیشه به بازار و ارائه دهنده خدمات نصب انواع پارتیشن شیشه ای

اگر می خواهید پارتیشن های اداری شیشه ای را با کیفیت بالا و قیمت مناسب بخرید، باید به بهترین عرضه کننده آن ها در تهران مراجعه کنید. تابان گلس یکی از مراکز شیشه بری و عرضه کننده انواع مختلف شیشه در تهران است که بهترین پارتیشن ها را طراحی و اجرا می کند. اگر اجرا پارتیشن شیشه ای خود را به تابان گلس بسپارید، از تنوعی بی نظیر در انتخاب مدل پارتیشن بهره مند خواهید شد. ضمن اینکه با توجه به اینکه ما مرکز عرضه کننده انواع آینه ها و شیشه ها هستیم، هزینه مناسبی را برای خرید پارتیشن مورد نظر پرداخت خواهید کرد.

همچنین ناگفته نماند که علاوه بر پارتیشن می توانید از دیگر خدمات ما مانند طراحی، برش و اجرای آینه کاری، آینه بری و مدل های مختلف شیشه بهره مند شوید. برای بهره مندی از خدمات ما نیز راه های گوناگونی پیش روی شما است. به طوری که اگر می خواهید زمان کمتری را صرف کنید، می توانید با تماس با شماره های تماس ما به ثبت سفارش بپردازید یا از طریق ایمیل تابان گلس سفارش خود را آنلاین ثبت کنید.

سوالات متداول درباره انواع پارتیشن های شیشه ای

  • پارتیشن اداری شیشه ای جایگزین خوبی برای دیوارهای آجری است؟ پارتیشن های شیشه ها از نظر قیمت، زیبایی، عبور نور و روشنایی کافی، تنوع و عایق صدا و حرارت بهترین جایگزین دیوار آجری هستند.
  • پارتیشن فریم دار بهتر است یا فریم لس؟ انتخاب نوع پارتیشن به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد. فریم لس ها یکدست، مقرون به صرفه، شفاف و آسان برای نصب هستند. فریم دارها نیز با محیط هارمونی برقرار می کنند.
  • هزینه پارتیشن های شیشه ای چقدر است؟ هزینه این پارتیشن ها نسبت به دیوارهای جداکننده دیگر از جمله مدل ها آجری ارزان تر است.

سخن آخر

با خرید و اجرا پارتیشن شیشه ای شما می توانید محیط را تفکیک و فضای خصوصی ایجاد کنید. این پارتیشن ها دیوارهایی با متریال شیشه و شفاف هستند. این دیوارهای شیشه ای انواع مختلفی از نظر ثبات، فریم، تعداد جداره ها، رنگ، طرح، هوشمندی وغیره دارند. با استفاده از آن ها در محیط کار عملکرد کارمندان بهبود پیدا می کند. افزایش روشنایی، جلوگیری از عبور صدا، قیمت مناسب، مدرن شدن محیط وغیره از دیگر مزایای این دیوارها به شمار می روند. البته مقاومت آن ها و عملکرد عایق آن ها در برابر حرارت کم است.

با این وجود از این پارتیشن ها نه تنها در ساختمان های اداری بلکه در خانه های شخصی، سرویس بهداشتی و حمام، آشپزخانه و مطب پزشکان استفاده می شود. قیمت آن ها نیز نسبت به دیوارهای آجری مناسب تر است اما تحت تاثیر عوامل خاصی تعیین می شود. با تابان گلس امکان خرید باکیفیت ترین پارتیشن های شیشه ای با مناسب ترین قیمت وجود دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *